sk
cz en
MENU
KONTAKTOVAŤ
OBCHODNÉ MIESTA
PRIVÁTNI
BANKÁRI
ÚSTREDIE
BLOG
AN
Výber luxusných nehnuteľností nepozná hranice
06.09.2023

Hľadáte nový trvalý alebo prechodný domov vo forme vysnívanej rezidencie pre rodinu alebo chcete tráviť letá vo vlastnom luxusnom apartmáne niekde pri mori? S medzinárodnou realitnou kanceláriou Sotheby’s International Realty budete vždy na dobrej adrese.

Sotheby’s International Realty je svetovým lídrom v oblasti predaja jedinečných nehnuteľností. Spoločnosť vznikla v roku 1976 a vo svojom mene si hrdo nesie stáročnú tradíciu a skúsenosti obchodníkov s umením združených v renomovanom londýnskom aukčnom dome Sotheby’s.

Sieť Sotheby’s International Realty tvorí viac ako 26 000 nezávislých realitných maklérov vo viac ako 1 000 kanceláriách v 81 krajinách a kútoch sveta. Na Slovensku pôsobí od konca roka 2018 a špecializuje sa primárne na luxusné nehnuteľnosti v lukratívnych častiach Bratislavy.

Náročnej klientele sprostredkúva predaj unikátnych víl a luxusných developerských rezidencií na vychytených adresách, akými sú Palisády, bratislavský Hradný vrch, centrum Starého Mesta alebo Koliba. Okrem toho má v ponuke aj výnimočné dovolenkové nehnuteľnosti v regióne Tatier alebo v nádhernom okolí banskoštiavnických tajchov.

  

Celosvetové pôsobenie Sotheby’s International Realty však bonitným slovenským klientom otvára dvere aj v zahraničí – sieť im sprostredkúva možnosť kúpiť či prenajať výnimočnú nehnuteľnosť prakticky po celej planéte od Dubaja až po Silicon Valley.

Zvlášť obľúbené u Slovákov sú nehnuteľnosti v Prahe a dovolenkové sídla na jadranskom pobreží. Bratislavská pobočka Slovakia Sotheby’s Int. Realty uzavrela pomyselný realitný trojuholník Česko – Slovensko – Chorvátsko, kombináciu, ktorá so sebou prináša viacero synergických efektov.

Je to práve globálny charakter spoločnosti, ktorá náročnej klientele ponúka možnosti, aké by v lokálne pôsobiacich realitných agentúrach nenašli. Bonitní Slováci v posledných rokoch tak vďaka službám Slovakia Sotheby’s International Realty objavujú i vzdialenejšie lokality a letné rezidencie kupujú aj v oblasti španielskeho Stredomoria či na Floride. Zo zimných destinácií sú v kurze luxusné chalety vo švajčiarskych Alpách.

Vďaka tomu výber unikátnych nehnuteľností nepozná hraníc. So spoločnosťou Slovakia Sotheby’s International Realty máte istotu, že vaša cesta za vysnívaným domovom alebo dovolenkovou rezidenciou bude príjemná a výsledok bude v súlade s vaším výnimočným životným štýlom.

 


Späť